FFA320 MCDU Company route

Moderatoren: FTW-Development, Airport-Admins, Aircraft-Admins, English-Support

Antworten

Topic author
mehamrick
Beiträge: 26
Registriert: Sa 7. Apr 2018, 13:53
Wohnort: Chengdu
Hat sich bedankt: 2 Mal

FFA320 MCDU Company route

#1

Beitrag von mehamrick » So 13. Jan 2019, 16:04

I have for the life of me been trying to import a flight plan into the mcdu.. the cycles are correct updated simbrief littlenav and pilot 2atc. and I always get the message not in database when i try to enter the company route. dont think i can watch anymore videos or read.. Anyone else ran into this problem? i am on xplane 11 and the ffa320

Benutzeravatar

Teddii
Beiträge: 164
Registriert: So 21. Okt 2018, 12:23
Wohnort: EDHK
Hat sich bedankt: 62 Mal
Danksagung erhalten: 17 Mal

FFA320 MCDU Company route

#2

Beitrag von Teddii » So 13. Jan 2019, 16:58

Did you tried to delete the corte.in file before simbrief creates a new one?
You have to reload the coroute data within the MCDU by reading the NAVDATA from the "DATA" page (or reload the plane in X-Plane).

I also had the same effects (sometimes?) when loading the simbrief generated flightplans lately ...
Bild


mumax
Beiträge: 90
Registriert: Mi 31. Jan 2018, 14:50
Wohnort:
Hat sich bedankt: 11 Mal
Danksagung erhalten: 5 Mal

FFA320 MCDU Company route

#3

Beitrag von mumax » So 13. Jan 2019, 17:36

You have to export from simbrief to corte.in BEFORE you load the aircraft.
Gruss Max
:wave:


Topic author
mehamrick
Beiträge: 26
Registriert: Sa 7. Apr 2018, 13:53
Wohnort: Chengdu
Hat sich bedankt: 2 Mal

FFA320 MCDU Company route

#4

Beitrag von mehamrick » So 13. Jan 2019, 17:52

will give that a try


Topic author
mehamrick
Beiträge: 26
Registriert: Sa 7. Apr 2018, 13:53
Wohnort: Chengdu
Hat sich bedankt: 2 Mal

FFA320 MCDU Company route

#5

Beitrag von mehamrick » Mo 14. Jan 2019, 02:10

That actually worked thank you, although it will suck to load the plane every time unless i just stock load a bunch of files in there.


moeschkieto
Beiträge: 63
Registriert: Do 24. Mai 2018, 14:30
Wohnort:
Hat sich bedankt: 4 Mal
Danksagung erhalten: 7 Mal

FFA320 MCDU Company route

#6

Beitrag von moeschkieto » Di 15. Jan 2019, 21:23

Best thing to do is restart the sim after every flight found that it takes some loading stress from it with possible ctd . As for the routing i just downloadxtje corte file open it and coppy over the route to the orriginal file and whne you have the hang i just lookup the route and create your own line in the corte file its pretty easy

Antworten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 0 Gäste